Enllaç a la pàgina del Grau en BioteconologiaFacultat de Ciències BiològiquesUniversitat de València Logo del portal

Programa de prácticas en EEUU para jóvenes españoles recientemente graduados.

  • December 31st, 2016

El 27 de juliol es va publicar una resolució del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) i de la Secretaria General d'Immigració i Emigració per la qual s'aprova la convocatòria per a la realització de pràctiques laborals en empreses d'Estats Units d'Amèrica.

Es tracta d'un projecte Pilot per facilitar pràctiques en empreses d'Estats Units a graduats de les àrees de Ciències i Enginyeria amb l'objecte de recolzar la internacionalització del currículum dels nostres estudiants facilitant-los una experiència de treball a l'estranger que no només redundarà en un major grau d'inserció laboral al seu retorn sinó en el seu millor domini de l'idioma anglès.
La Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València, en els seus quatre Graus, ha estat seleccionada per participar en aquesta convocatòria.
Les condicions per optar estableixen que la convocatòria està oberta només per a estudiants que hagen obtingut un títol oficial de Grau en els 12 mesos previs al 27 de juliol de 2016 (veure requisits de la convocatòria) en qualsevol dels 4 graus que s'imparteixen en la nostra facultat. També podran optar aquells estudiants que hagen obtingut el títol en algun dels màsters oficials de la Facultat de Ciències Biològiques en el mateix període de temps (6 de juliol de 2015 al 26 de juliol de 2016) sempre que hagen accedit al màster des d'un dels 4 graus que s'imparteixen al nostre centre.
Per participar l'estudiant haurà d'emplenar el formulari que s'adjunta en l'Annex II i enviar-lo a l'adreça: Biotramits@uv.es abans del 15 de setembre de 2016.
Està previst que les diferents fases de baremació dels candidats finalitzin al desembre de 2016, per la qual cosa les primeres incorporacions dels estudiants seleccionats a les empreses podrien tenir lloc al gener de 2017.

 

Convocatòria y Annex II

Informació addicional del programa

Links:

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy