Logo UVDegree in Chemical EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Estudiantat nouvingut: t’interessa tindre un mentor o una mentora Entreiguals

  • July 28th, 2021
Estudiantat nouvingut: t’interessa tindre un mentor o una mentora Entreiguals

A la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, l’estudiantat nouvingut té l’oportunitat de comptar amb un mentor o una mentora per tal de fer més fàcil l’entrada a la Universitat de València i familiaritzar-se, en poc temps, amb la vida universitària i amb totes les propostes de la Universitat. Mitjançant el programa de mentoria Entreiguals, es posa en contacte l’estudiantat de primer i l’estudiantat incoming amb un company o una companya de cursos superiors que l’acompanyarà en la incorporació a la Universitat.

Un mentor o una mentora Entreiguals és un/a estudiant que ha passat per la mateixa experiència i que sap facilitar a temps tota la informació i recursos de la Universitat, contribueix a resoldre dubtes, trobar informació, saber com fer ús dels recursos acadèmics, situar aules, laboratoris i departaments, saber com contactar amb el professorat i descobrir les possibilitats de participació i les activitats complementàries. En definitiva, un mentor o una mentora Entreiguals ajuda a evitar o superar dificultats en els inicis en la Universitat.

Entreiguals és un programa del vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i dut a terme en coordinació amb les facultats i l’escola de la Universitat de València.

Què cal fer per a tindre un mentor o una mentora Entreiguals?

Quan finalitze el procés de matrícula, t’assignarem un mentor o una mentora que es posarà directament en contacte amb tu. Estigues pendent del teu correu electrònic UV o del WhatsApp.

Des del centre et recomanem que aprofites aquesta oportunitat!