Logo UVDegree in Computer EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Nova Jornada Dades, IA i Coneixement

  • January 9th, 2023
Nova Jornada Dades, IA i Coneixement

El pròxim 26 de gener de 2023, se celebrarà, a la Sala d'actes de l'ETSE-UV, la jornada de Dades, IA i Coneixement.

Es tracta d'una trobada multidisciplinària amb empreses i universitats, els representants de les quals ens comptaran la seua experiència amb les dades i que mostraran la importància de no ser un "datanalfabeto" en els temps actuals.

L'acte obrirà, a les 9.15 hores del matí, amb la benvinguda de la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, el Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria i el Codirector de la Càtedra PAGODA.

Així doncs, tot seguit tindrà lloc la conferència que donarà principi a la jornada de dades, IA i Coneixement, que se celebrarà en la Sala d'actes de l'ETSE-UV, sobre "Datalfabetismo", que dirigiran Emilio Soria i Gaizka Lara. I a continuació, procediran les 4 sessions corresponents, de mitja hora cadascuna, amb un breu descans d'11 a 11:30 h.

Així mateix, aquesta trobada, important pel segle de les dades en el qual vivim, dels quals depenem en tots els aspectes de la nostra vida, finalitzarà a les 14:00 h.

Més informació: https://idal.uv.es/datos_8/