Logo UVDegree in Geography and EnvironmentFaculty of Geography and History Logo del portal

Programa Conèixer del 23 al 31 de març (en línia): vídeo del grau en Geografia i Medi Ambient

  • March 30th, 2021
Programa Conèixer del 23 al 31 de març (en línia): vídeo del grau en Geografia i Medi Ambient

Les Visites a la Universitat són una activitat adreçada a l’estudiantat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior interessat en conèixer l’oferta formativa i de serveis de la Universitat de València. Formen part del programa Conèixer la Universitat, que coordina el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la participació de tots els centres i serveis. En 2021, a causa de la situació sanitària, es transformen en Visites en línia a la Universitat: sessions informatives en línia en què el professorat universitari de cada centre explicarà la seua oferta formativa i de serveis. 

Les 18 xarrades, una per centre d’una hora de durada aproximadament, es desenvoluparan entre el 23 i el 31 de març, en horari de vesprada (de 16 a 19 h) a través d’una plataforma en línia. Professorat universitari serà l’encarregat d’explicar els graus i dobles graus que s’imparteixen i de respondre les preguntes que es formulen mitjançant un xat en directe en què podrà participar el públic assistent. Són completament obertes i no cal inscripció prèvia.  

Les Visites en línia a la Universitat es complementen amb la implicació de l’estudiantat de la Universitat en l’elaboració de Visites guiades audiovisuals per mostrar els espais i serveis de cada centre i dels campus i una pàgina temàtica amb informació completa sobre l'oferta de titulacions de la Universitat de València. 

Accediu a la pàgina temàtica de Conèixer la Universitat 2021.