Estudiants dels Graus de CC. Gastronòmiques i de Nutrició Humana i Dietètica, rebran de mans de la Vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, els Premis del "I Concurs de Receptes Saludables i Sostenibles 2019".
L'acte tindrà lloc el proper 16 de desembre a les 13.00 h. en el Saló d'Actes de Rectorat.
Els premis són per a:
Modalitat A
Primer plat: Coca de calabaza y rebollones. Alberto Almonacid Valdebenito (CC. Gastronòmiques)
Segon plat: Guiso de conejo y alcachofas. Sergio Cases García (Màster)
Postres: Crema de Taronja. Miranda Ferrando Mazcuñán (NHiD)
Modalitat B
Segon plat: Solomillo de pavo a la naranja con alcachofas gratinadas.
Sarai Cuesta Mañas (NHD)
Queda desert el primer plat i els postres.
Enhorabona a totes i tots!