Logo UVDegree in Industrial Electronic EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Estudiants de l’ETSE-UV guanyen el concurs TFG 2022 de COGITI València

  • October 27th, 2022
Estudiants de l’ETSE-UV guanyen el concurs TFG 2022 de COGITI València

Pablo Catalá, David Carrascosa, Silvia Bayarri han guanyat els tres premis del concurs TFG 2022 del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de València, que han recaigut íntegrament en els graus d'Enginyeria Química i d'Enginyeria Electrònica Industrial de la Universitat de València.

El concurs reconeix l'enginy i la iniciativa dels futurs enginyers i enginyeres de la Branca Industrial, al mateix temps que consciència del paper fonamental que exerciran en l'avanç de la societat durant tota la seua trajectòria professional.

El primer premi ha sigut per a Pablo Catalá, estudiant del Grau en Enginyeria Química, pel seu treball sobre la "Separació d’isobutà i n-butà per rectificació i optimització energètica del procés mitjançant l'ús de diferents configuracions d'un sistema d'absorció amb bomba de calor mecànica".

El segon premi ha sigut per a David Carrascosa, estudiant del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial, pel seu treball sobre "Sistemes de visió artificial per al control de qualitat".

El tercer premi ha sigut per a Silvia Bayarri, estudiant del Grau en Enginyeria Química, pel seu treball sobre el "Disseny d'una planta dessaladora per osmosi inversa".