Logo UVDegree in Information and DocumentationFaculty of Geography and History Logo del portal

III Seminario SCP
III Seminari de Societat Civil i Paisatge. Inscripció oberta

2021 és l'any en què la Convenció Europea del Paisatge compleix 21 anys. Un tractat que ha suposat un profund canvi en la manera d'entendre i gestionar els nostres paisatges, i que ha propiciat la implementació de polítiques i instruments juridicotècnics en matèria de paisatge. Gràcies al Conveni, el paisatge ha passat a ser present en les nostres vides, a ser considerat un valor de tot territori i una oportunitat per al desenvolupament de les comunitats i la seua qualitat de vida.

          És per això que, des del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València i la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat hem organitzat un seminari per a conéixer i compartir com s'han anat materialitzant en les diferents regions d'Espanya els principis i valors del Conveni Europeu del Paisatge, els assoliments, les febleses i sobretot els reptes de futur. La governança del paisatge, requereix encara de molta sensibilització i participació ciutadana. També requereix ser crítics per a poder continuar millorant, mitjançant el desenvolupament de nous instruments metodològics que faciliten la seua anàlisi i coneixement.

          Discutir sobre els paisatges que volem i sobre quins són els millors instruments per a la seua salvaguarda i gestió és una responsabilitat de tots sobre la qual no volem deixar de debatre

 

Date From 26 november 2021 to 30 november 2021. 24h. Every day.

 
 
Place

1 de desembre: Sala de Juntes de l'edifici de Rectorat (Av. de Blasco Ibáñez, 13). 2 de desembre: Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història (Av. Blasco Ibáñez, 28)

 
Organized by

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat

Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians.

http://projeccio.uv.es/

 

Contact unitatsuport@uv.es

 
More information