Logo UVDegree in Multimedia EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Aula oberta d'escriptura creativa

Tallers aula oberta d'escriptura creativa

Schedule: From 2 september 2019 to 13 october 2019. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 23:59.

 

Place: Servei d'Informació i Dinamització (Sedi)

 
Description:

El 4 de setembre comença la matrícula als tallers de l’Aula oberta d’escriptura creativa de la Universitat de València. Els tallers tenen una durada de 20 hores i el reconeixement d'un crèdit ECTS. En aquesta edició els tallers i el professorat són els següents:

  • Escriptura teatral: Gemma Miralles
  • Narrativa breu en castellà: Fani Grande
  • Narrativa breu en valencià: Carles Cano
  • Poesia en castellà: Luci Romero
  • Poesia en valencià: Josep Lluís Roig
  • Guió de curtmetratge: Rafael Ferrero

Podeu consultar els terminis d’inscripció, les condicions de matrícula i el programa de cada taller al web del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

 
Organized by:

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través del Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

Col·labora: Vicerectorat de Cultura i Esport (Aula de Literatura, Aula d’Arts Escèniques, Aula de Cinema) i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Vicedeganat de Cultura)..

https://www.uv.es/sedi

 

Contact: nauest@uv.es

 
More information:
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy