Logo UVDegree in Multimedia EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

 II CONVOCATÒRIA DE PRÀCTIQUES REMUNERADES EN FORD ESPAÑA 2022/2023

  • December 12nd, 2022
 II CONVOCATÒRIA DE PRÀCTIQUES REMUNERADES EN FORD ESPAÑA 2022/2023

FORD España, S.L ofereix una segona oportunitat de realitzar pràctiques formatives externes remunerades en les seves instal·lacions, destinades a tots els estudiants de la Universitat de València, amb moltes de les ofertes per a l'alumnat de Ciència de Dades, amb l'objectiu de complementar la seva formació universitària.

Així doncs, el total de pràctiques ofertes és de 29 places, i estaran reconegudes amb un importa mensual de la beca de 556 euros. Entre els requisits, destaca ser estudiant de la Universitat de València de les titulacions indicades en el document de projectes oferts durant el curs 2022-2023, així com tenir un bon nivell d'anglès.

A més, les pràctiques tenen una durada de 5 mesos i es realitzaran entre febrer i juny de 2023 a mitja jornada, en torns de demà, de 8.30 a 14:00h de dilluns a divendres. No obstant això, cal ressaltar dues condicions importants per a la seva realització; haver superat el 50% dels crèdits necessaris per a obtenir el seu títol i complir els requisits específics de la titulació, en el cas dels estudiants de grau, i estar matriculat amb els requisits específics de la titulació, en el cas dels estudiants de postgrau.

Una gran ocasió per a aquells que vulguin desenvolupar-se professionalment.

Us deixem assenyalat a continuació l'enllaç per a apuntar-se: https://www.adeituv.es/practicas/ford-espana/?succes=1669900499