Logo UVDegree in Multimedia EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Arriba DatabeersVLC #19

  • November 15th, 2021
Arriba DatabeersVLC #19

Arriba DatabeersVLC #19, un esdeveniment gratuït obert a tots els públics per a parlar dels beneficis i avanços de la ciència de dades en un ambient distés i divertit acompanyat d'unes cerveses. Aquesta edició especial es troba organitzada per la Càtedra de Ludificació i Govern Obert de l´Ajuntament de València i la Universitat de València, presentada juntament amb Fernando Gallego, cap de Servei de la Regidoria de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València.

Aquesta iniciativa és el meetup de referència sobre ciència de dades a València des de l’any 2016 i forma part de la comunitat sense ànim de lucre de DataBeers, amb el principal objectiu d'ajuntar a la comunitat interessada en qualsevol aspecte que tinga a veure amb les dades, des d'un punt de vista totalment multidisciplinari. Aquesta edició es realitzarà el dimecres 1 de desembre de 2021, a les 19:00h en l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, 12, Carrer de Sant Ferran (València).

El programa comptarà amb:

  • Historia de dades a l’Ajuntament de València. Ramon Ferri (Smart City València)
  • Repositori de dades estadístiques de la ciutat de València. María Rodríguez (Oficina d’Estadística de l’Ajuntament de València)
  • Estratègies de ciutat: Agenda Urbana i Innovació. Jordi Peris (Estratègies Urbanes i Agenda Sostenible de l’Ajuntament de València)
  • Interessos, identitats i preferències de la ciutadania valenciana: el CIS Valencià. Idoia Arreaza (La Comarca Científica)

Inscripció gratuïta + cervesa de cortesia: https://go.uv.es/cienciadatos/databeersvlc19

Images: