Universitat de ValènciaDegree in PodiatryFaculty of Nursing and Chiropody Logo del portal

Obert el termini per a participar en ARTemprén, dotat amb 10.000 € en ajudes

La Universitat de València convoca la segona edició d'ARTemprén, un concurs d'emprenedoria en art contemporani i patrimoni cultural, dotat amb 10.000 € en ajudes amb el patrocini de Santander Universidades

 

Obert el termini per a participar en ARTemprén, un concurs dirigit a l'estudiantat de la UV l'objectiu del qual és proporcionar formació i ajudes econòmiques a persones interessades a emprendre en l'àmbit de l'art contemporani i del patrimoni cultural.

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca aquestes ajudes amb el patrocini de Santander Universidades i en col·laboració amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia per a facilitar a l'estudiantat un programa formatiu en tècniques d'emprenedoria innovadora i assessorament que li permeta impulsar la seua idea de negoci en l'àmbit del mercat i la gestió de l'art contemporani i el patrimoni cultural.

Les persones participants hauran de descriure breument una idea de negoci en fase inicial que es desenvoluparà al llarg del concurs i que donarà com a resultat final un projecte o prototip de producte o de servei. Una comissió d'avaluació seleccionarà els tres millors projectes que rebran una ajuda de 5.000 € per al primer classificat i dues ajudes de 2.500 € per al segon i el tercer classificat respectivament. Aquestes ajudes es destinaran a la implementació dels respectius projectes seleccionats.

És necessari acreditar la matricula en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València o en algun dels títols propis de la Universitat de València de “Expert universitari en mercat i gestió d'art contemporani” o de “StartUp Management” durant el curs 2022/2023.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 14 de febrer de 2023 (inclusivament).

Més informació en la web del concurs.

 

Date From 22 december 2022 to 14 february 2023. 24h. Every day.

 
 
Place

Universitat de València

 
Organized by
 

Contact uvempren@uv.es

 
More information