University of Valencia logo Logo del portal

  • Alumnat

ASVEP (Associació Valenciana d'Estudiants de Podologia)

  • October 2nd, 2019

Naix ASVEP, la primera associació valenciana d'estudiants de Podologia a nivell nacional.

El passat 12 de juliol del 2019 es va crear i va censar, en el cens d'associacions i col·lectius d'estudiants de la Universitat de València,  la primera associació valenciana d'estudiants de Podologia a nivell nacional.

ASVEP ha sigut fundada per 3 alumnes de  segon curs del Grau en Podologia de la Universitat de València: Cristina Cuenca Expósito, Bilawal Ali i Jessica López Panadero.

L'associació naix amb la finalitat de promoure l'associacionisme juvenil, col·laborar amb la Facultat d'Infermeria i Podologia i ajudar a donar visibilitat a aquest Grau sanitari, entre altres.

Jornades, cursos, tallers i ponències seran els projectes que l'associació  té com a objectiu anar organitzant al llarg d'aquest curs 2019/2020.

Alumnat, Professorat i personal sanitari que desitgen formar part de l'associació,  tots ells compromesos amb la Podologia, poden inscriure's en ASVEP mitjançant mail a asvepodologia@gmail.com.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy