Universitat de ValènciaGrau en Mestre/a en Educació PrimàriaFacultat de Magisteri Logo del portal

Inscripció: III Edició de la Universitat Estacional de Xàtiva

"ELS OBJECTIUS DEL DESENVOLUPAMENT  SOSTENIBLE I L'APLICACIÓ DE LA REALITAT VIRTUAL EN DESTINACIONS CULTURALS"

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la tercera edició de la Universitat estacional de Xàtiva, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Xàtiva, la Diputació de València i Caixa Popular.

Aquesta 3a edició de la Universitat Estacional de Xàtiva, punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim, està emmarcada en dos temes que tenen una implicació important en les destinacions turístiques culturals, com és el cas de Xàtiva. D'una banda, es tractarà el tema dels Objectius del Desenvolupament Sostenible, una iniciativa impulsada per les Nacions Unides, i les metes de les quals tenen la seua implicació en el turisme cultural. D'altra banda, un altre tema d'actualitat, més encara tenint en compte l'actual situació sanitària i les seues repercussions sobre la manera de fer turisme, i és l'aplicació de noves tecnologies de realitat virtual en el turisme cultural.

Aquesta jornada és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en turisme i en noves tecnologies de la Universitat de València i pretén afrontar de manera directa i activa els desafiaments del turisme cultural a Xàtiva en els temps present i futur.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement, ja consolidada a la ciutat de Xàtiva i a la seua comarca.

 

Date From 21 october 2020 to 23 november 2020. 24h. Every day.

 
 
Place

Casa de la Cultura de Xàtiva. Calle Montcada 9A, 46800, Xàtiva

 
Organized by

La Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, al costat de la Diputació de València i Caixa Popular, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt.

http://projeccio.uv.es

 

Contact unitatsuport@uv.es

 
More information