Logo UVDegree in Social EducationFaculty of Philosophy and Educational Sciences Logo del portal

  • alumnes

Jornada d´acollida en la Facultat de Filosofia i Ciències de l´Educació

  • September 13rd, 2018
Jornada d´acogida

El dilluns 10 va tenir lloc la Jornada d'acollida de la nostra Facultat amb el propòsit de donar la benvinguda i acollir a l'alumnat nou de 1r de les tres titulacions: Educació Social, Pedagogia i Filosofia.

La Jornada va donar començament, tant en el matí com a la vesprada, a l'Aula Magna de la Facultat, amb la presentació institucional en què la degana i membres de l'equip deganal van tenir unes paraules de benvinguda per a l'alumnat de nou ingrés. Tot seguit, va tenir lloc l'actuació co-participativa de la Companya Inestable. Teatre play back. Posteriorment, hi va haver temps per compartir un esmorzar/berenar i iniciar la convivència acadèmica d'una manera distesa. A continuació, amb l'estimable ajuda de l'alumnat voluntari pertanyent al Programa de MENTOR/ES, cada grup es va dividir per titulacions per tenir una arrencada de curs entre-iguals. La jornada va acabar amb la presentació d'assignatures i professorat de 1r liderada per coordinadores i coordinador de titulació i de 1r curs. En el cas de la titulació de Filosofia, a més, va tenir lloc la conferència lliçó inaugural a càrrec del professor Julián Marrades amb  el títol: Té l'ésser humà un lloc singular en el cosmos?

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy