Logo UVDegree in SociologyFaculty of Social Sciences Logo del portal

II Fòrum d'ocupació i emprenedoria de la Facultat de Ciències Socials

  • January 25th, 2021
Image de la noticia

 

El dilluns 1 de febrer tindrà lloc, en format online, el II Fòrum d'ocupació i emprenedoria de la Facultat de Ciències Socials, organitzat pel nostre Centre amb UVocupació. És una ocasió per a conèixer de primera mà vies i propostes per a l'ocupació en els diferents perfils professionals a què dona eixida la formació oficial que impartim. La trobada va especialment destinada a estudiantat que finalitza estudis de grau o màster aquest curs i inclou tallers, conferències i la possibilitat de visitar stands d'empreses i entitats públiques i privades en què treballen persones titulades en els camps de la Sociologia, les Relacions Laborals i els Recursos Humans i el Treball Social. El programa està disponible ací.

Per a inscriure-us cal que seguiu les següents instruccions:

1. Accediu o registreu-vos al web http://www.uv.es/bolsadetrabajo

2. Entreu a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria Online" dins la teua fitxa i tria el Fòrum de Ciències Socials.

3. Accepteu les "Condicions Generals" i prem la opció "Continuar".

4. En inscriure-us a l'esdeveniment, rebreu a la vostra adreça electrònica un enllaç i un codi d'identificació per tal d'accedir -hi el dia del Fòrum.

5. Després del fòrum, rebreu un correu per a que empleneu un qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment

6. A partir de la data indicada en este correu, podreu accedir a un certificat d’assistència dins la vostra fitxa d'UVocupació (http://www.uv.es/bolsadetrabajo) que podreu lliurar al responsable de pràctiques de la vostra titulació per tal que es tinga present l'activitat en les pràctiques. Trobareu més informació ací. Per a qualsevol dubte, contacteu amb UVocupació a través de l'adreça de correu uvforo@uv.es i/o el telèfon 961625901.