Logo UVDegree in Telecommunications Electronic EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

XI edició del Santander X Explorer a la Universitat de València

La Unitat d’Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) acull la XI edició del programa d'emprenedoria Santander X Explorer, per a donar suport a joves emprenedors que vulguen validar les seues idees de negoci relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030.

 

El programa està destinat a joves d’entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació.


El procés d'inscripció estarà obert fins a l'11 de desembre i es podrà fer a través de la plataforma global d'emprenedoria universitària Santander X. Es tracta d'una iniciativa d'impuls al talent jove promoguda per Banco Santander, per mitjà de Santander Universidades, amb la coordinació del Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) i la participació de la Universitat de València a través de la seua iniciativa d'emprenedoria UVemprén.

Explorer brindarà les eines necessàries perquè els participants siguen capaços de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 establits per Nacions Unides.

Tota la informació sobre Santander X Explorer en aquest enllaç.

 

Date From 5 october 2020 to 11 december 2020. 24h. Every day.

 
 
Place

Online

 
Organized by

Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén).

 

Contact uvempren@uv.es

 
More information