Logo UVDegree in Telecommunications Electronic EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

JORNADA COGITI VALÈNCIA – presa avantatge i consolida ara el teu futur èxit professional

  • April 22nd, 2021
JORNADA COGITI VALÈNCIA – presa avantatge i consolida ara el teu futur èxit professional

El futur de l'Enginyeria de la Branca Industrial és a les teues mans. Construir una bona base sobre la qual consolidar el teu futur èxit professional és l'objectiu de la jornada gratuïta “Et contem el que no et compten. Defineix i construeix el teu perfil professional”, que organitza COGITI València, el pròxim 29 d'abril a les 12.30 (format streaming).

No tingues dubtes. El salt al món laboral depén només de tu, i aquesta és una jornada per a prendre avantatge i conéixer quines eixides professionals s'adapten millor a les teues habilitats i destreses.

Amb l'ajuda del ponent Miguel Brines, grau en Enginyeria Electrònica amb 20 anys d'experiència en el desenvolupament de carrera professional i tallers d'ocupabilitat, tindràs les claus, pas a pas, que definisquen el camí correcte perquè aconseguisques treballar del que t'agrada.

Que no t'ho expliquen i inscriu-te, ací https://bit.ly/3x2juIU

Aquesta i altres iniciatives perquè la teua cerca d'ocupació siga 100% efectiva pots trobar-les en COGITI València, el teu futur col·legi professional, en el qual pots precolegiarte gratuïtament amb el 50% dels crèdits superats.