Logo UVDegree in Telecommunications Electronic EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

La Universitat i Würth Elektronik renoven la Càtedra Würth EMC per a la promoció de la Compatibilitat Electromagnètica

  • April 7th, 2022
La Universitat i Würth Elektronik renoven la Càtedra Würth EMC per a la promoció de la Compatibilitat Electromagnètica

VALÈNCIA, 7/4/2022. - La Universitat de València i l'empresa alemanya Würth Elektronik eiSos, amb seu en el Parc Científic de la institució acadèmica, han renovat el seu acord de cooperació per a la continuïtat de la Càtedra Würth EMC, una entitat fundada fa set anys i dedicada a promoure la Compatibilitat Electromagnètica (EMC) en Smart Grids.

En actiu des de 2015, la Càtedra Würth té per objecte la promoció i divulgació de la Compatibilitat Electromagnètica en l'àmbit de les xarxes de distribució d'energia intel·ligents (Smart Grids). Situada en les instal·lacions de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València, la seua activitat es produeix en els camps de la recerca, la innovació, la formació, la divulgació i la transferència del coneixement.

Celebrat aquest dimarts 5 d'abril a la Sala de Juntes del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV), l'acte ha comptat amb la presència de representants d’ambdues parts. Juan José Borrás, director del PCUV en representació de la UV; José Torres i Jorge Victoria, codirectors de la càtedra per part de la ETSE-UV i Würth Elektronik, respectivament, i Steffen Mütsch, responsable de departament de Product Management de l'empresa alemanya han signat la renovació de l’acord. "Podem parlar d’una historia d’èxit gràcies a l’estreta col·laboració entre universitat i empresa dins un espai sincronitzat que, entre altres avantatges, facilita el procés de reclutament del talent jove", ha dit Steffen Mütsch.

“Gran part d'aquest talent jove format en l'àmbit de la Càtedra s'incorpora al centre que l'empresa Würth Elektronik va establir en el Parc Científic, l’any 2018, amb la finalitat d'aprofitar les sinergies que ací s'estableixen amb altres empreses d'aquest entorn”, assenyala Juan José Borrás. “La renovació de l'acord subratlla el compromís de tots dos socis per a continuar avançant en aquesta col·laboració, i permetrà consolidar la presència de Würth Elektronic en el Parc Científic de la Universitat de València”, conclou el director del PCUV.