Logo UVDegree in Telematics EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Els estudiants de la Universitat de València podran obtindre una certificació oficial de Microsoft, AI Fundamentals (Al-900)

  • April 28th, 2022
Els estudiants de la Universitat de València podran obtindre una certificació oficial de Microsoft, AI Fundamentals (Al-900)

VALÈNCIA, 28/4/2022- La Universitat de València ha sigut seleccionada per a impartir el curs Microsoft AI Fundamentals (AI-900) a tots els estudiants, oferit per Cloud Ready Skills. La iniciativa sorgeix gràcies a la col·laboració entre Microsoft i la Universitat de València.

Els alumnes rebran el curs en anglés amb un examen de prova i certificació per part de Certiport. Aquesta iniciativa de nivell professional és totalment gratuïta, la imparteixen instructors experts i proporciona formació del més alt nivell sobre les tecnologies de Microsoft, com AI Fundamentals (Al-900).

Després del curs gratuït, tots els participants podran presentar-se l'examen AI Fundamentals i una vegada completat amb èxit, cada participant rebrà la certificació reconeguda pel sector, que també és gratuïta. Els avantatges de la certificació de cloud és que augmentarà la capacitat d'inserció laboral i oferirà l'oportunitat d'accedir a l'ús il·limitat de la prova de pràctica MeasureUp per tal de reforçar l'aprenentatge als participants del curs.

Pots inscriure't en el següent link:https://itm.cloudreadyskills.com/mses/spain-ai-900. Després de realitzar el registre, podràs accedir al material formatiu, així com la possibilitat de reservar el teu examen. La data límit per a apuntar-se al programa és el 31 de maig. Cal destacar que la inscripció està oberta fins a completar les places.