Logo de la Universdad de Valencia Logo Unidad de Cultura Cientifíca y de la Innovación - Cátedra de Divulgación de la Ciencia Logo del portal

Es presenten a València dos llibres que analitzen la crisi climàtica, dimecres a l’Octubre

  • Unidad de Cultura Científica y de la Innovación
  • 4 julio de 2019
Image de la noticia

Els llibres Antropocé: la fi d’un món, de Daniel Closa (Angle Editorial) i Canviem el món. #Vagapelclima, de Greta Thunberg (Edicions Destino) es presenten a València aquest dimecres 10 de juliol a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. En l’acte, a les 19 hores en la Llibreria Fan Set, participaran Daniel Closa, Alba Calonge, estudianta i integrant de Fridays for Future València i Andreu Escrivà, ambientòleg i autor del llibre Encara no és tard.

La presentació d’aquests llibres està organitzada per l’Espai Ciència i hi col·laboren la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià, el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, i la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica. També hi col·laboren el CSIC, la revista Mètode, Fridays for Future València, l’Octubre, així com la Llibreria Fan Set i Angle Editorial i Edicions Destino.

Imágenes: