Logo de la Universdad de Valencia Logo Unidad de Cultura Cientifíca y de la Innovación - Cátedra de Divulgación de la Ciencia Logo del portal

Juli Peretó imparteix la conferència “L’origen de les espècies: una invitació a la lectura” al cicle ConecTalks

  • Unidad de Cultura Científica y de la Innovación
  • 13 mayo de 2019
Cartell Darwin conferència Juli Peretó.

Juli Peretó, catedràtic de Bioquímica de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València, imparteix la conferència “L’origen de les espècies: una invitació a la lectura”, demà dimarts dia 14. Es tracta de la tercera xarrada del segon cicle ConecTalks d’aquest curs i tindrà lloc a la seu de la Fundació Cañada Blanch (c/ Jorge Juan, 4. València) a les 19 hores.

Juli Peretó destaca: “Saps qui fou Darwin?, ¿has llegit L’origen de les espècies? Molts biòlegs contestarien afirmativament a la primera pregunta, però si són sincers, admetrien que mai no han obert les pàgines d’aquesta obra. Però mai és tard per acostar-se al que potser és un dels llibres més influents de la història del pensament: la teoria científica allí continguda va canviar per sempre la nostra visió del món i de nosaltres mateixos”.

Dijous 16 de maig tindrà lloc la conferència “Addicció a les drogues. Perspectives terapèutiques” d’Ana Polache, catedràtica de Farmàcia de la Facultat de Farmàcia (UV), mentre que el dia 23 la conferencia serà per part de Jorge Olcina, catedràtic de Geografia de la Universitat d’Alacant, qui realitzarà una intervenció al voltant de l’evolució dels canvis climàtics.

ConecTalks està coordinat i presentat per Vicent J. Martínez, catedràtic d’Astronomia de la Universitat de València. El cicle està organitzat per la Fundació Cañada Blanch i compta amb la col·laboració de la Institució Alfons el Magnànim, la Conselleria d’Educació i Investigació de la Generalitat Valenciana, i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

La proposta està dirigida a públic en general i és d’accés lliure.

Imágenes: