Logo de la Universdad de Valencia Logo Unidad de Cultura Cientifíca y de la Innovación - Cátedra de Divulgación de la Ciencia Logo del portal

Conferència ‘Arrugues de l’espai-temps i centelleigs de llum’ de José Antonio Font, sobre el Premi Nobel de Física 2017, aquest dimecres 24

  • 19 enero de 2018
Logo Premis Nobel 2017

José Antonio Font, professor titular del Departament d’Astronomia i Astrofísica i membre de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València pronuncia aquest dimecres 24 de gener la conferència ‘Arrugues de l’espai-temps i centelleigs de llum’ a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. L’acte, a les 19 hores, forma part del cicle de conferències ‘Premis Nobel 2017’.

Aquesta conferència d’organitzat amb motiu del Premi Nobel de Física atorgat a Rainer Weiss, Barry C. Barish i Kip S. Thorne “per les seues contribucions decisives al detector LIGO i l’observació d’ones gravitatòries”. 

L’Espai Ciència acull el cicle de conferències ‘Premis Nobel 2017’, amb la participació d’especialistes en Economia, Física, Química, Medicina i Literatura, durant aquest mes de gener, per a analitzar les contribucions a la ciència de les persones distingides amb aquests prestigiosos guardons el 2017. Les exposicions són totes a les 19 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

 

Més informació sobre el cicle de conferències:

http://ir.uv.es/HkQIFm5