Logo de la Universdad de Valencia Logo Unidad de Cultura Cientifíca y de la Innovación - Cátedra de Divulgación de la Ciencia Logo del portal

El segon aniversari de DataBeersValència inclou quatre ponències sobre ciència de dades

  • 3 octubre de 2018
Image de la noticia

Databeers València, una iniciativa per a difondre els beneficis i avanços en el camp de la ciència de dades d’una manera relaxada i divertida, i amb una cervesa a la mà, celebra aquest dijous 4 d’octubre el segon aniversari de les trobades. L’acte tindrà lloc al terrat de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, a partir de les 19.30 hores.

Les ponències previstes en aquest 9é Databeers VLC són The perfect Big Data storm: Collision of Peta Bytes of Population Image Data, Millions of Hardware Devices and Thousand of Software Tools, per María de la Iglesia-Vayá (CEIB)i Buscando una aguja en un pajar: Biomarcadores en la enfermedad de Alzheimer (Javier Burgos, de l’IIS La Fe).

El títol de la intervenció de Nuria Carrasco, de l’Hospital La Fe, es ¿Dónde ha ido a parar el radioisótopo? De la imagen cualitativa a los datos cuantitativos, mentre que la intervenció de Laura Rodríguez (ForwardKeys) és Big Data en el análisis global de viajes aéreos.

L’acte està organitzat per pel col·lectiu Databeers VLC, l'Espai Ciència d'Acció Cultural del País Valencià i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València.

Per a assistir a l’acte cal inscriure’s gratuïtament, el que també dóna dret a la cervesa, en http://ir.uv.es/VVr4GKr.