Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Premsa

Consuelo Mata, Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga, Facultat de Geografia i Història

La conferència farà una introducció al treball arqueològic i a la cultura ibèrica. Es tractaran temes com les pràctiques funeràries i alimentaries i la vida quotidiana. Es pot fer incidència en qualsevol d'aquests tres subtemes a petició de cada centre.

Breu Curriculum

Professora titular d'arqueologia del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Universitat de València. Especialista en cultura ibèrica. Ha fet excavacions a Puntal dels Llops (Olocau), Kelin (Caudete de las Fuentes), Zoquete i Rambla de la Alcantarilla (Requena), Chotiles (Sinarcas) i Pico de los Ajos (Yátova) entre altres. També ha dirigit projectes de prospecció al Camp de Túria i la Plana de Utiel-Requena. El seu interès és reconstruir la forma de vida dels Ibers a través de la cultura material. En el camp de la didàctica organitza jornades de portes obertes a la ciutat ibèrica de Kelin (Caudete de las Fuentes).

Recursos:

https://www.facebook.com/KelinRecintoArqueologico

www.florayfaunaiberica.org

www.uv.es/depaha


Inicio       Ministerio de Industría, Economía y Competitividad   

Estimulant les vocacions científiques és un projecte de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, que conta amb la financiació de la Fundación Española de Ciencia y Tecnologia y el Ministerio de Ciencia, Innovació y Universidades

Sol·licitut de conferència al centre

Solicite per al meu centre aquesta conferència

Nom del centre:

Municipi:

Província:

Persona de contacte:

Telèfon de contacte:

Periode preferent d'impartició de la conferència;

Correu electrònic: 

Autoritze a rebre informació de la Unitat de Cultura Cientifica i de la innovació de la Universitat de València

    NO


                


Dret a la informació en la recollida de les dades

Les dades personals subministrades s'incorporaran al Fitxer de la Unitat de Cultura Científica  - Càtedra de Divulgació de la Ciència. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament podran exercir-se davant la Unitat de Cultura Cièntifica - Càtedra de Divulgació de la Ciència (C/ Serpis, nº 29. 46022 València).

La informació obtinguda serà processada per a la difusió de les activitats que realitza la Càtedra, la divulgació social de la investigació de la Universitat de València i dels avanços de la ciència i la tecnologia i del pensament científic (art. 5 L.O. 15/1999).

La Universitat de València, les seues fundacions i entitats associades estan adaptades a la LOPD i al RGPD. Tenim habilitada una adreça lopd@uv.es per a qualsevol informació, suggeriment, petició d'exercici de drets i resolució amistosa de controvèrsies en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Més informació a https://www.uv.es "política de privacitat".

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies