Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

TALLER D'ASTRONOMIA

Facultat de Física de la Universitat de València (Campus de Burjassot)

Enric Marco, tècnic de l'Aula d'Astronomia, inicia aquesta activitat amb una petita xerrada introductòria d'uns vint minuts de durada per tal de detallar les activitats que realitzen els astrònoms i explicar breument els principals objectes celestes. Després, amb el telescopi, es procedirà a l'observació del Sol. S'explicaran les seues principals característiques i com observar-lo de manera segura. En cas de que les condicions atmosfèriques siguen adverses per a l'observació, aquesta part es substituirà per altra activitat de l'Aula d'Astronomia.

El taller consta de dues parts: primer es fa una introducció sobre diversos tipus de superfícies, sobre com són les seues seccions, és a dir, quines figures planes poden aparèixer quan una superfície es tallada per un pla, i quines aplicacions té el coneixement de les seccions d'un cos geomètric.

En la segona part, els assistents tenen l'oportunitat de construir alguns models reals de les superfícies vistes en la primera part a partir d'algunes famílies de seccions d'aquestes superfícies. Primer, fent servir plantilles i amb paper i tisores, tallaran les seccions per a després reconstruir la superfície a partir de les seccions.

Quantitat d'alumnes: max 25 alumnes

Nivell: Comunicar nivell per adaptació del taller

 

més informació bloc pols d'estels 

Enllaç al formulari d'inscripció     


Inicio       Ministerio de Industría, Economía y Competitividad   

Aquestes activitats compten amb el finançament de la Fundación Española de Ciència i Tecnologia i el Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades