Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Premsa

TALLER: STAT WARS

El projecte Stat Wars neix a Madrid en 2014 durant La Nit Europea dels Investigadors ideat per la professora i investigadora Rosa Lillo. Gràcies a la gran acceptació que va tenir, la Xarxa Nacional de Bioestadística BIOSTATNET va decidir portar-ho a tota Espanya a través dels seus nodes entre els quals es troba el node València-VaBar que té la seva seu en la Universitat de València.

La idea fonamental d'aquest projecte de divulgació és portar la probabilitat, l'estadística i la ciència de dades a les aules d'instituts i col·legis. Tenim materials adaptats a diferents nivells, des de 4º de primària fins a batxillerat amb els quals, d'una forma amena i divertida, ensenyem la importància del llenguatge probabilístic i com l'estadística és la ciència darrere de totes les ciències i, sobretot, de la ciència de dades.

Els tallers poden impartir-se a grups d'entre 20 i 40 persones encara que també tenim material per a esdeveniments més grans (encara que menys interactius).

En l'equip de Stat wars - València comptem amb les professores Emilia López Iñesta (Departament de didàctica de les matemàtiques) i Anabel Forte Deltell (Departament d'Estadística i Recerca Operativa) i amb el professor David V. Conesa Guillin (Departament d'Estadística i Recerca Operativa).

En el següent link podeu trobar un vídeo resumeixen del que es realitzo l'any passat en tota Espanya.

https://youtu.be/BCnIu2q4j6A

Lloc de celebració: consultar

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies