Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

L’ambientòleg Andreu Escrivà conversa sobre els dogmes ambientals i les solucions simplistes al canvi climàtic

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 21 de març de 2023
cartell

Andreu Escrivà, ambientòleg i doctor en Biodiversitat per la Universitat de València, presentarà el seu llibre Contra la sostenibilitat el pròxim dissabte 25 de març a partir de les 9.30 hores en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. En aquest ‘esmorzar climàtic’, l’autor qüestionarà els dogmes ambientals establerts i rebutjarà les solucions simplistes contra el canvi climàtic. La conversa, moderada per la periodista Reis Juan, comptarà amb un esmorzar (11 hores) que inclourà entrepà, dues begudes, amanida i café.

L’activitat ha sigut organitzada per l’Espai Ciència de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans, i ha comptat amb la col·laboració de la Unitat de Cultura Científica i Innovació-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, la revista Mètode, Acció Cultural del País Valencià, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECyT), el Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la llibreria Fan Set.

La reserva de l’acte es pot realitzar per mitjà del següent enllaç: www.octubre.cat