Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Girls4STEM organitza una xarrada dedicada a Dolores Corella, pionera en genòmica nutricional

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 30 de novembre de 2022
Dolores Corella

El projecte Girls4STEM organitza una xarrada dedicada a Dolores Corella, madrina del projecte, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València i pionera en investigació sobre genòmica nutricional. L’acte, aquest dijous 1 de desembre, serà a les 17 hores en el saló d’actes Joan Pelechano de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV).

A partir de les 17.30 hores es retransmetrà per YouTube. Per assistir-hi presencialment, cal inscripció prèvia ací. El cicle de xarrades en què s’emmarca aquesta vol mostrar exemples d’èxit que inspiren les i els més joves a l’hora d’escollir els seus estudis, sobretot les dones.

En l’acte participaran Dolores Corella; Mayte Bacete, enginyera industrial i directora de la filial espanyola de Maxlinear; Maria Vargas, enginyera agrònoma i catedràtica del Departament de Tecnologia d’Aliments de la Universitat Politècnica de València; i Andrea López, enginyera informàtica i product manager en Think Agile.

El projecte que organitza aquest esdeveniment, Girls4STEM, té com a principal objectiu el foment de vocacions a les àrees STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) entre el públic en general i de manera molt particular entre les dones.

Aquest esdeveniment s’emmarca en les activitats organitzades per Girls4STEM des de l’ETSE-UV, el Vicerectorat d’Igualtat Diversitat i Sostenibilitat, la Unitat d’Igualtat i el Vicerectorat d’Innovació i Transferència de la Universitat de València. A més a més, compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i el finançament de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

En finalitzar l’acte també es lliurarà els Premis +Dones, organitzats per l’ETSE-UV i Girls4STEM i que guardonen a la millor idea per donar visibilitat a les dones en l’àmbit STEM, i així donar models a les estudiants, reduir les taxes d’abandonament femení als estudis i fomentar la creació de xarxes de suport.

Imatges: