Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

La conferència ‘Frankenstein y el estudio del cerebro’ inaugura aquest dijous el cicle ‘Els dijous de Frankenstein’

  • 5 de novembre de 2018
Image de la noticia

El pròxim dijous 8 de novembre comença el cicle de conferències ‘Els dijous de Frankenstein’, amb ‘Frankenstein y el estudio del cerebro’, impartida per Javier. S Burgos, doctor en Biologia Molecular per la Universitat Autòctona de Madrid i  director-gerent de la Fundació per a la Investigació de l’Hospital Universitari i Politècnic de La Fe de València. L’activitat tindrà lloc a les 19 hores de la vesprada a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, carrer de Sant Ferran, 12.

El cicle és un homenatge a Mary Shelley i el doctor Frankenstein per el bicentenari del naixement de la criatura, que està organitzat per l’Espai Ciència d’Acció Cultural del País Valencià amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, la Unitat de Cultura Científica de la UV, el CSIC, la Llibreria Fan Set i la Revista Mètode.