Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Oberta la inscripció a la tercera jornada de presentació del Cofre de la Mar, dilluns 19 de novembre

  • 31 d’octubre de 2018
Image de la noticia

La Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València ha obert el termini d’inscripció a la tercera jornada de presentació del Cofre de la Mar, la qual tindrà lloc el pròxim dilluns 19 de novembre a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, i en la qual es repartiran 25 d’aquests baguls.

El Cofre de la Mar és un projecte de divulgació científica dirigit a estudiantat de primària i amb el qual es pretén posar en valor la Mediterrània. El projecte, format per 12 experiments, explica el funcionament marí a partir dels corrents, les ones, la llum o la pressió, i relaciona aquests fets amb la biodiversitat, la contaminació o el canvi climàtic.

Per a obtindre el Cofre és necessari participar en una jornada de presentació i formació sobre com treballar amb aquest material a l’aula. Aquesta jornada gratuïta es desenvoluparà el proper dilluns 19 de novembre, de 16.00 a 20.00 hores, en la Facultat de Magisteri (Avinguda dels Tarongers, 4) de la Universitat de València.

 

Més informació del projecte i inscripció en: http://ir.uv.es/GSqj1J0