Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Toni Mollà i Fina Cardona tracten l’obra de Joan Fuster al cicle ‘Converses a l’Espai Ciència’, aquest dilluns

  • 15 de novembre de 2017

Toni Mollà, autor del llibre ‘Escrits contra el silenci’, que homenatja l’obra cívica de Joan Fuster a propòsit del 25 aniversari de la seua mort, conversa amb l’escriptora Fina Cardona aquest dilluns 20 de novembre al voltant de l’obra de l’escriptor de Sueca. La conferència està dirigida per la periodista Reis Juan, i es tracta d’un “programa de ràdio sense ràdio” que difon investigacions científiques. L’acte és a les 19 hores en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

Cartell conversa Joan Fuster a Espai Ciencia

Toni Mollà (Meliana, 1957), llicenciat en periodisme i doctor en sociologia, ha sigut professor en la Universitat de València i ha treballat a RTVV. En Escrits contra el silenci ha tractat de, per una banda, fer una mena d’homenatge a l’obra fusteriana, reunint articles dedicats al pensador Joan Fuster, i per l’altra, fer un recull de reflexions pròpies sobre l’obra de l’escriptor suecà. Entre altres publicacions de Mollà estan La utopia necessària (1994), Converses inacabades amb Joan Fuster (1992), Més enllà de San Francisco (2010), Quina televisió pública? (2009) i En La desconnexió valenciana (2014).

Fina Cardona (València 1957) és escriptora i poetessa i està considerada una de les veus més destacades de la lírica en valencià de finals del segle XX. Plouen pingues (1978) i Pessigolles de palmera (1981) són les obres per les quals se la coneix al panorama literari valencià.

Les Converses a l’Espai Ciència són un espai conduït per la periodista Reis Juan, i que compta amb el suport tècnic de Pepe Moreno. Totes les activitats previstes en el cicle es realitzen a les 19 hores.

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, amb el suport del Consell Superior.