Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Biblioteca

Convocat la tercera edició del Premi Llegir sense Fronteres,en el marc de la celebració de la 13na edició de la Setmana Europea de la Ciència i la Tecnologia de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

III Premi Llegir sense fronteres

L’objectiu d’aquest guardó -el qual compta amb el suport dels diaris Levante-EMV i Información i la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura- és estimular l’hàbit de lectura, la investigació i la creativitat dels estudiants d’ensenyament de secundària i batxiller.

Els lectors interessats en participar en aquest concurs hauran de fer arribar els seus treballs, abans del 23 de desembre del 2011, sobre qualsevol dels títols publicats en les col·leccions Sense Fronteres i Sin Fronteras de la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

Els textos que opten a aquests guardons s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça electrònica: cdciencia@uv.es , juntament amb les dades identificatives de l’autor (nom, DNI, adreça, telèfon, correu electrònic) i la modalitat en la qual concursen. Les categories per participar-hi són dues:

1) Lectors d’ESO: el seu treball consistirà en un resum de l’obra elegida i l’opinió personal sobre el llibre. L’extensió màxima del text serà de 10.000 caràcters amb espais.

2) Lectors de batxillerat: el seu treball estarà integrat per una ressenya crítica del llibre seleccionat, en la qual, amb raonaments ben fonamentats, es detallen els aspectes que més han interessat el lector, com també, quins d’ells considera més importants. L’extensió màxima haurà de ser de 20.000 caràcters amb espais..

Si es realitza una citació d’una obra, aquesta haurà d’aparèixer entre cometes i amb les dades bibliogràfiques completes de l’obra consultada.

Els participants podran ser orientats pels professors dels centres on estudien, però l’elaboració i la redacció dels textos hauran de ser exclusivament obra dels concursants.

El III Premi Llegir sense Fronteres està integrat per dos guardons indivisibles, un per cadascuna de les modalitats. Consisteixen en un ordinador portàtil i una col·lecció de llibres publicats per la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

El jurat, format per experts de la Universitat de València, donarà a conèixer el veredicte al llarg del mes de gener de 2012.

Els treballs guanyadors es publicaran al web de la Càtedra de Divulgació de la Ciència i les publicacions periòdiques de la Universitat de València seleccionades.

Col·lecció "Sense Fronteres"

Col·leció  "Sin Fronteras"

Publicació Levante EMV