Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Fòrum FemUrbs: La ciutat des d'una perspectiva feminista

  • 14 de setembre de 2016
Cartell del Fòrum FemUrbs

Fòrum Internacional femUrbs

Jardí Botànic UV (Auditori Joan Plaça), 29 i 30 de setembre

L’organitza: Fundació General de la Universitat de València i Facultat de Ciències Socials.

La Unitat d’Igualtat hi col·labora i dóna suport a l'organització de les Jornades.

Els propers 29 i 30 de setembre tindrà lloc a La Nau el Fòrum Internacional FemUrbs, que comptarà amb contribucions d'avantguarda en l'àmbit de l'urbanisme i el gènere, i on s'analitzaran les ciutats sensibles a les qüestions de gènere, la transversalitat de gènere en les polítiques locals i el dret a la ciutat i les seues potencialitats. Així mateix, s'hi abordaran els patrons de mobilitat de les persones i es farà un recorregut a peu per la ciutat de València amb perspectiva feminista.

FemUrbs té com a principal objectiu articular i promoure la producció acadèmica i la generada des de l'activisme feminista, així com crear un espai d'intercanvi d'experiències i de diàleg entre totes dues. Es persegueix un lloc de trobada i reflexió, un espai per tornar a pensar la ciutat des de la perspectiva de gènere. Intercanviar experiències, reflexions, obstacles i assoliments. Promoure l'intercanvi de bones pràctiques a les ciutats. Treballs de recerca, que apliquen la perspectiva de gènere en l'urbanisme. Fer visibles les dones urbanistes i arquitectes i promoure la participació de les dones en la planificació de l'espai públic.

Les Jornades estan obertes a totes les persones interessades en el progrés a una societat més igualitària. Persones interessades en els processos de decisió de la planificació i ordenació urbanística en general i en la temàtica urbana des de la perspectiva de gènere.

Les sessions es faran a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau. Per participar-hi, cal inscripció al fòrum i el pagament de 20€.

Per accedir al programa, cliqueu en l’enllaç següent: Programa FemUrbs

Difusió en twitter @femurbs el #FemUrbs