• Agenda mòbil UV

Jornades Universitat de València - Ajuntament de Torrent

Període de l'esdeveniment: De 7 de maig de 2012 a 28 de maig de 2012. Dilluns, dimecres i dijous de 20:00 a 21:00.

 

Lloc de realització: Casa de Cultura de Torrent

 
Descripció:

L'estudi i comprensió de la història, l'economia i el desenvolupament de la societat ofereix una excel·lent plataforma per a l'anàlisi i la investigació de les possibilitats i perspectives de futur que, sense cap mena de dubte i a pesar del difícil context econòmic actual, posseeix una ciutat com Torrent.

La voluntat per part de la Universitat de València de donar a conèixer a la societat en general la tasca que exerceix, així com el potencial que, de cara a estendre el coneixement de les terres i les gents valencianes, suposen les múltiples àrees de coneixement que la conformen, han permès, en el marc d'una estreta col·laboració amb diverses institucions de la nostra ciutat, l'organització d'aquestes jornades.

Casa de Cultura de Torrent, maig, 20:00 h dilluns 7, dijous 10, dijous 17, dilluns 21, dimecres 23, dijous 24, dilluns 28.

Avís important: el dimecres 23, l'horari és a les 17h.

 
Organitza:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial - Ajuntament de Torrent.

projeccio.uv.es

 

Contacta: vicerec.participacio.projeccio@uv.es; unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies