• Estudiants del Campus de Tarongers UV

Universitat de València i els seus entorns naturals: Parc Natural S. Calderona

Període de l'esdeveniment: De 5 de març de 2012 a 25 de març de 2012. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 08:00 a 15:00.

 

Lloc de realització: Hall de l'Ajuntament a Nàquera

 
Descripció:

L'exposició, elaborada per la Universitat de València a través de la unitat de suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, commemora el desè aniversari de la declaració del Parc Natural de la Serra Calderona. Està constituïda per 21 panells realitzats pel personal docent i investigador de diferents departaments de la Universitat, així com pels tècnics del Parc Natural i altres especialistes vinculats a aquest emblemàtic espai natural valencià.

Sens dubte, constitueix una gran obra de caràcter multidisciplinari, ja que comprèn els contrastats valors botànics, faunístics, paisatgístics, agronòmics, històric-culturals, socioeconòmics, etc. d'aquest Parc Natural del que gaudeix la ciutat de València i una part rellevant dels municipis de l'àrea metropolitana i el seu entorn.

El Vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, ha manifestat un especial interès en què aquesta exposició, pionera en la història de la Serra Calderona, recórrega tots els municipis que integren el Parc Natural, a causa dels estrets vincles (socials, econòmics, culturals o ambientals) que mantenen aquestes poblacions amb la serra.

Informació important: també està obert de vesprada, dimarts i dijous, de 17 a 20 h

 
Organitza:

Exposició organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial en col•laboració amb l'Ajuntament de Nàquera.

projeccio.uv/es

 

Contacta: vicerec.participacio.projeccio@uv.es; unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies