Navarro L, Torrijos R, Mañes J, Meca G (2020). Antifungal activity of yellow mustard brain against Penicillium, Apaergillus and Fusarium. (Poster). VII International Student Congress of Food Science and Technology . Valencia (27-28 febrero) . ESPAÑA
Escrivá L; Marucci A; Luz C; Mañes J; Meca G; Manyes L (2020). Bioaccessibility and Bioavailability of Phenolic Acids from Food Extracts Fermented with Lactic Acid Bacteria. (Comunicación). V Workshop de la Red Nacional de Micotoxinas y Hongos Toxigénicos y sus procesos de descontaminación (MICOFOOD) . Valencia . ESPAÑA
Luz C, D'Opazo V, Calpe J, Quiles J, Mañes J, Meca G. (2020). Evaluation of Bufala whey milk fermented by lacticacid bacteria as a bread biopreservative agent. (Ponencia). V Workshop Micofood . Valencia (11-12 diciembre) . ESPAÑA
D'Opazo V, Luz C, Quiles JM, Carbonell R, Mañes J, Meca G. (2020). Biopreservation potential of lactic acid bacteria against pathogenic fungi on red grape. (Ponencia). V Workshop Micofood . Valencia (11-12 diciembre) . ESPAÑA
Quiles JM, Carbonell R, Mañes J, Meca G. (2020). Antifungal activity of peracetic acid against Aspergillus flavus in corn. (Ponencia). V Workshop Micofood . Valencia (11-12 diciembre) . ESPAÑA
D'Opazo V, Luz C, Lluenca F, Paz M, Mañes J, Meca G. (2020). Characterization of the antifungal potential of lactic acid bacteria isolated from red grape. (Poster). V Workshop Micofood . Valencia (11-12 diciembre) . ESPAÑA
Torrijos R, Nazareth TM, Moruno M, Mañes J, Meca G. (2020). Application of the yellow mustard bran in bread as natural preservative agent. (Poster). V Workshop Micofood . Valencia (11-12 diciembre) . ESPAÑA
Nazareth TM, Salcedo O, Torrijos R, Mañes J, Meca G. (2020). Screening of lactic acid bacteria with antifungal activity isolated from dry-cured meats. (Poster). V Workshop Micofood . Valencia (11-12 diciembre) . ESPAÑA
Quiles JM, Torrijos R, Illueca F, Lafuente C, Moreno A, Meca G, Mañes J (2022). Actividad antifúngica de extractos de suero de leche fermentados por bacterias ácido lácticas. (Ponencia). VII Workshop Micofood . Granada (29-20 setiembre) . ESPAÑA
D'Opazo V, Calpe J, Moreno A, Riolo M, Meca G, Mañes J (2022). Estudio in vitro de un recubrimiento de quitosano con metabolitos de bacterias ácido lácticas contra patógenos de cítricos. (Poster). VII Workshop Micofood . Granada (29-20 setiembre) . ESPAÑA