Videoconferència en la UV amb dispositius portatils.

  • 13 de maig de 2013
IMATGE ADOBE CONNECT MOBILE

Ja és possible usar el nostre iPAD, Tablet, Smartphone, BlackBerry -o qualsevol dispositiu amb sistemes iOS i Android- per a participar en les sales de reunió virtuals de la UV.

Connect Mobile és una aplicació que complementa la plataforma de videoconferències de la UV i ens permet participar activament en reunions virtuals de la Universitat de València des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i amb qualsevol dispositiu mòbil (iOS i Android). Podrem participar i administrar les nostres reunions des del nostre dispositiu mòbil, mantenir una videoconferència multiusuari amb la càmera del nostre dispositiu, compartir continguts i presentacions amb altres assistents i col·laborar plenament en la reunió amb pissarres, xats, enquestes i altres Pods.

En breu es realitzarà una reunió virtual Connect des del Servei d'Informàtica en la qual podrà inscriure's i participar qualsevol PDI i PAS que desitge provar el programari amb el seu dispositiu portàtil participant en la reunió de proves de Mobile.

(Info: http://reunion.blogs.uv.es/connect-mobile-que-es-esto/)

Descarregar programari Mobile: (Gratuït)

Mobile per a iOS (App Store): http://itunes.apple.com/us/app/adobe-connect-mobile-for-ios/id430437503?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Mobile per a Android (Android Market): https://market.android.com/details?id=air.com.adobe.connectpro&feature=search_result

Mobile per a BlackBerry: http://appworld.blackberry.com/webstore/content/36989?lang=en

PARTICIPAR EN LA REUNIÓ DE PROVA DE MOBILE:

Inscripció: Per correu electrònic escrivint a multimedia@uv.es amb l'assumpte MOBILE.

Requisits: Tenir prèviament instal·lat el programari Connect Mobile en el dispositiu portàtil que es vaja a usar per a connectar a l'esdeveniment (Ipad, Smartphone, BlackBerry, iPhone, etc.)

Data prevista. 21 de Maig de 2013 Hora de la reunió: De 12:00 a 13:00 hores (s'enviarà mail amb confirmació de dates el dia 17) Sala Mobile:http://encuentro.uv.es/mobile accedint amb usuari i contrasenya de la UV.