• Agenda mòbil UV

'Carteles y raíles' a Castelló

Període de l'esdeveniment: De 17 de gener de 2019 a 17 de febrer de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 05:25 a 23:50.

 

Lloc de realització: Estació de tren de Castelló

 
Descripció:

La present mostra s'enquadra dins de les activitats del projecte Cinemaway que va arrancar l'any 2018, relacionat amb la Setmana del Corredor Mediterrani. Després de les itineràncies en les estacions del Nord a València i d'Alacant, tenim el plaer d'informar de la nova oportunitat de visitar l'exposició "Cartells i rails" a Castelló. La mostra estarà en el vestíbul principal de l'estació de tren de Castelló, entre el 17 de gener i el 17 de febrer i podrà visitar-se de dilluns a divendres de 5:25 a 23:50 h, i dissabtes, diumenges i festius de 6:30 a 23:50 h. L'exposició reuneix cartells de pel·lícules en les que el tren té un especial protagonisme. Es proposa un recorregut per línies temporals que permeten mostrar l'evolució de la seua incidència en distints gèneres cinematogràfics (western, thriller, comèdia, animació...).

 
Organitza:

Cátedra Demetrio Ribes. Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori. .

 

Contacta: catedradr@uv.es

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies