• Agenda mòbil UV

Concurs fotogràfic sobre dona i ciència

Han de representar la temàtica

Període de l'esdeveniment: De 23 de de maig de 2018 a 23 de de juny de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 09:00 a 19:00.

 

Lloc de realització: Campus de Burjassot- Paterna

 
Descripció:

En el marc de la celebració del 8 de març Dia Internacional de la Dona, i davant l'estupend acolliment en les seues edicions passades, volem presentar la cinquena edició V Concurs fotogràfic sobre Dona i Ciència, "Consciencia't". El concurs s'emmarca dins de les activitats desenvolupades per les diferents Comissions d'Igualtat dels Centres del Campus de Burjassot-Patema, i està patrocinat per la Unitat d'lgualtat de la Universitat de València. L'objectiu del concurs és promoure la igualtat de gènere en la nostra universitat mitjançant la realització de fotografies que mostren la temàtica de Dona i Ciència. En denominar al concurs "Consciencia't" volem fer reflexionar sobre la necessitat de treballar juntes i junts per a aconseguir la plena participació de les dones en la investigació i en la Ciència.

 
Organitza:

Comissions d'Igualtat

Campus de Burjassot-Paterna.

 

Contacta: www.uv.es/igualtat

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies