'Gastronautas', de Santi Tena

Gastronautas

Període de l'esdeveniment: De 30 de de novembre de 2018 a 13 de de gener de 2019. Dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 11:00 a 19:00.

 

Lloc de realització: Col·legi Major Rector Peset

 
Descripció:

Des de la dècada dels 90, Santi Tena (València 1970) desenvolupa una carrera pictòrica dins del marc de la nova figuració valenciana, sent ambaixador de la mateixa en diferents exposicions nacionals i internacionals. Després d’un període dedicat a l’adaptació del Tirant del Blanc al còmic, Santi Tena torna a exposar la seua pintura amb “Gastronautas”, on l’autor ens endinsa en un univers propi, en les seues pròpies paraules “Penses que el teu present no és com el futur que algú va imaginar en el passat. Vius en un temps en ruïnes, esperant que arribe el divendres o les vacances, accelerant el temps mentre el teu món decau. No és que aquest fora ni pitjor ni millor que uns altres, però pensaves que sempre seria així, una mica menys tecnològic, una mica menys gastronòmic.”

L’exposició presenta una sèrie de quadres inspirats per el món de la gastronomia, als quals el pastiche i la paradoxa es donen cita per ironitzar al voltant del món contemporani. Un món on l’eclecticisme, el mestissatge, la indefinició dels referents, la profusió de les imatges, el reciclatge del passat o l’avanç tecnològic donen peu a l’autor a desenvolupar unes escenografies pictòriques en les quals la realitat i la ficció es fonen en una abraçada tragicòmica.

 
Organitza:

Col·legi Major Rector Peset.

www.uv.es/cmrpeset

 

Contacta: Culturacmrpeset@uv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies