• Agenda mòbil UV

Biologia Molecular: bases i aplicacions

Període de l'esdeveniment: De 10 de de gener de 2019 a 10 de de febrer de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: On-line

 
Descripció:

El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

El curs, que començarà l'11 de febrer de 2019, amb una durada de 8 setmanes, està dirigit a qualsevol persona interessada a adquirir coneixements en una matèria tan en voga actualment, i que està evolucionant de manera vertiginosa. Prova d'això han estat els recents i continus avenços, no només en investigació bàsica, amb fites molt mediàtiques com la determinació del genoma humà, sinó també en la seua aplicació pràctica en camps com la biomedicina, l'agricultura o la indústria. És una disciplina amb una puixança indiscutible. Aquest curs pretén apropar el saber de professors especialistes en cadascun dels seus camps, a totes aquelles persones interessades en ampliar els seus coneixements en la matèria.

L'elaboració del curs ha estat coordinada per Sergi Maicas Prieto, professor del Departament de Microbiologia i Ecologia de la Facultat de Biologia, en el marc de les convocatòries de cursos MOOC oberta pel SFPIE. La producció dels vídeos que conformen el curs ha anat a càrrec del personal tècnic de la Unitat d'Innovació Educativa del SFPIE i els enregistraments s'han dut a terme a les seves instal·lacions.

El curs s'allotja a la plataforma MiríadaX, la de major difusió i impacte de MOOC al món hispanoamericà, gràcies a un conveni subscrit entre la Universitat de València i la pròpia plataforma, de manera que els MOOC produïts per la nostra universitat siguin accessibles pel major nombre de persones. L'alumnat que finalitze el curs amb èxit tindrà la possibilitat d'obtenir un certificat que així ho acredite.

Els vídeos que conformen el curs també estan disponibles al canal de YouTube UV-SFPIE a la llista de reproducció "MOOC: Biología Molecular".

 
Organitza:

Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)..

https://www.uv.es/sfpie

 

Contacta: moocuv@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies