• Agenda mòbil UV

Competències interculturals per a la inserció laboral. Inscripció oberta

Període de l'esdeveniment:
  • De 8 de de gener de 2019 a 10 de de febrer de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.
  • De 11 de de febrer de 2019 a 14 de de febrer de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 09:00 a 14:00.
 

Lloc de realització: Aula: 5.3 del AULARI VI (C/ Dr. Moliner s/n). Campus Blasco Ibáñez

 
Descripció:

El pròxim dia 11 de febrer començarà el curs “Competències interculturals per a la inserció laboral: Estratègies per a l´adaptació (2ª Edició)”. Aquest curs forma part de l’oferta formativa d'UVocupació – OPAL i està reconegut amb 2 crèdits de participació universitària.

El curs té com a objectiu conèixer les competències interculturals que són importants per a establir relacions amb persones d´altres cultures, a més d’entendre i saber aplicar les competències interculturals en diferents contexts com la universitat, àmbits del treball a on n’hi ha diversitat cultural i amb les persones dels diferents programes d’intercanvi.

El curso tindrà lloc els dies 11, 12, 13 i 14 febrer de 2019 de 9 a 14 hores en l' Aula: 5.3 de l'Aulari VI (C/ Dr. Moliner s/n). Campus Blasco Ibáñez

Més informació i matrícula

 

Vore tots els cursos de UVocupació-OPAL amb crèdits

 

 

 
Organitza:

UVocupació - OPAL.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta: uvempleo@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies