• Agenda mòbil UV

Concert 'El Jardín Secreto' de Lucía Antonini

Lucía Antonini

Data: 12 de juliol de 2018 de 21:00 a 22:00. Dijous.

 

Lloc de realització: Jardí Botànic UV. C/ Quart, 80 - València

 
Descripció:

Amb motiu de la inauguració de l'exposició 'El Jardín Secreto', Lucía Antonini presenta el projecte artístic musical en què es basa la mostra al Jardí Botànic de la Universitat de València. Serà aquest dijous,12 de juliol, a les 21 h, i l'entrada és gratuïta. Un concert a l'aire lliure, a la plaça de les magnòlies del Jardí, amb Lucía Antonini a la veu, acompanyada de violí i violoncel. Envoltada de la vegetació que, junt a altres motius, com la tribu dels Mursi, Rousseau, Frida Kahlo, la dansa o els jardins botànics han inspirat el seu últim treball.

Lucia Antonini (Madrid), comença la seua carrera en les arts visuals experimentant amb diferents materials: escultura, fotografia, dibuix i especialment l'art d'acció o performance. Els seus treballs la porten a descobrir el caràcter ritual de l'obra d'art, on el procés mateix és transformador tant per a l'artista com per al públic. És més tard quan decideix bolcar-se en la seua passió per la música, emprenent els projectes 'On your bike', 'LiiL' i 'Lucia Antonini music', publicant diversos Ep’s i completant la seua formació a nivell professional com a guitarrista, cantant i compositora. La seua música manté el caràcter ritual de les seues obres anteriors, escollint-la al costat de la paraula com a eines de comunicació i experiència estètica.

 
Organitza:

Jardí Botànic de la Universitat de València.

http://www.jardibotanic.org/

 

Contacta: cicbotanic@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies