• Agenda mòbil UV

I Congrés Delinqüència Sexual On-line: reptes en recerca i intervenció

Cartel Congrés
Període de l'esdeveniment:
  • 8 de de maig de 2018 de 09:30 a 19:00. Dimarts.
  • 9 de de maig de 2018 de 09:30 a 13:30. Dimecres.
 

Lloc de realització: Saló de Graus de la Facultat de Dret

 
Descripció:

I Congrés Internacional: "Delinqüència Sexual On-line: reptes en recerca i intervenció"

A mesura que evolucionen les tecnologies, ho fan també els mètodes utilitzats pels delinqüents per a perpetrar els seus delictes; és així com gran part dels delictes sexuals s'han anat traslladant gradualment a la Xarxa. La delinqüència sexual on-line és un fenomen que preocupa a les societats modernes, ja que victimitza als ciutadans més vulnerables: els menors. Es tracta d'un problema amb una dimensió global que exigeix solucions de caràcter internacional i interdisciplinari.

Amb aquest congrés es pretén crear un espai de trobada, reflexió i anàlisi sobre una tipologia delictiva en augment. Per a açò, comptarem amb les intervencions d'experts sobre la matèria (nacionals i internacionals), que ens traslladaran la realitat d'aquest fenomen des d'un punt de vista psicològic, policial, jurídic i criminològic. Així mateix, s'oferirà l'oportunitat a altres acadèmics per a presentar els seus treballs.

Horaris:

dimarts 8 de maig de 9:30-19:00

dimecres 9 de maig de 9:30-13:30

 
Organitza:

Universitat de València a través del ICCP, Facultat de Dret i Proyecto I+D+i GV2017/154 "La libertad vigilada: fundamentos político-criminales y aplicación práctica"..

http://ir.uv.es/FX0QEoE

 

Contacta: gestioniccp@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies