Congrés Internacional. Descentralització, precarietat i tutela

En el marc del Projecte de Recerca GVA CIGE/2021/111 'Els efectes de la descentralització productiva 4.0 i el crowdsourcing online a la feina', dirigit pel doctor Moll Noguera, se celebrarà aquest segon congrés que reuneix experts i expertes de tota Espanya que tractaran de respondre als nous interrogants que acompanyen la descentralització productiva, amb especial atenció als efectes generats sobre les condicions laborals i els mecanismes de tutela existents al nostre ordenament jurídic.

Com es pot observar al programa disponible, s'abordaran diferents temàtiques, com les plataformes digitals, les cooperatives, els drets col·lectius o qüestions de gènere al voltant de la descentralització productiva.

CALL FOR PAPERS:

Es fa una crida a la recepció de comunicacions sobre aquesta temàtica, preveient-se un premi de 200 euros. Dates importants: fins al 5 de setembre de 2023 recepció d'abstracts. Fins al 13 d'octubre recepció de comunicacions acceptades. 

https://universitatdevalencia-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/rafael_moll_uv_es/EQGSJ8wDMtJIiQ6qZ8x-ElgBV9z7S8OV_6dK6g7Q6PeK9A?e=EpODXN


FORMAT: presencial o via zoom

INSCRIPCIONS: forms.gle/7kNeY8hKLs3TrXKt6 es certificarà les assistències als inscrits en el següent enllaç i que assisteixin a més del 85%.

 

Director: Rafael Moll Noguera.

Comitè organitzador: Ángela Martín-Pozuelo López, Amparo Bohigues Esparza, Carlotta Favettro, Rahime Erbas

 

 

Període de l'esdevenimentDe 23 d’octubre de 2023 a 24 d’octubre de 2023. Dilluns i dimarts de 09:30 a 13:30.

 
 
Lloc de realització

Sala Ignacio Albiol, 5ª planta Facultat de Dret, Universitat de València

 
Organitza

Proyecto de Investigación GVA CIGE/2021/111 'Los efectos de la descentralización productiva 4.0 y el crowdsourcing online en el trabajo'.

 

Contacta descentrabajo@uv.es

 
Més informació