Desdejuni-tertúlia: Valors en les famílies empresàries

El pròxim 4 de febrer tindrà lloc una nova edició dels desdejunis-tertúlia organitzats per la Càtedra d’Empresa Familiar de la Universitat de València, amb el títol “Valors en les famílies empresàries: com s’associen a l’èxit i perdurabilitat de l’empresa?”.

La societat actual demanda, cada vegada amb més fermesa, un enfocament empresarial que pose a les persones en el centre de les organitzacions, fomentant la protecció de la dignitat humana i el seu desenvolupament ple, amb la finalitat d’aconseguir una societat més pròspera i orientada al bé comú.

Aquest desdejuni té per objecte aprofundir en les claus que ajuden a desenvolupar una visió humanista de la direcció de les empreses, capaç de crear cultures organitzatives de major excel·lència ètica i que siguen sostenibles amb el pas del temps.

En aquest esdeveniment es coneixeran els casos i experiències de dues famílies empresàries amb excel·lents projectes empresarials, i s’abordarà la relació entre els valors ètics que tracten de traslladar a les seues organitzacions, com els posen en pràctica en el dia a dia, i quines dificultats troben per a transmetre’ls, i fer que no es desvirtuen amb el pas del temps i l’expansió de la seua activitat empresarial.

Els participants d’aquesta trobada seran Rosana Perán, vicepresidenta del Grupo Pikolinos, Vicente Ruiz, president d’RNB Cosméticos, i Manuel Guillén, director de la Càtedra d’Ètica Empresarial IECO-UV. La cita serà el dia 4 de febrer a partir de les 9 hores en l’hotel SH Valencia Palace. Més informació en aquest enllaç.

 

Data 4 de febrer de 2020 de 09:00 a 10:45. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Hotel SH Valencia Palace

 
Organitza

Càtedra d'Empresa Familiar.

 

Contacta cef@uv.es

 
Més informació