Diàlegs Mesval: 'Economia del turisme esportiu'

Logo Mesval

Data: 11 de de desembre de 2019 de 10:30 a 12:15. Dimecres.

 

Lloc de realització: Sala Sánchez Ayuso

 
Descripció:

Diàlegs Mesval: 'Economia del turisme esportiu'

La Càtedra MESVAL pretén promoure, desenvolupar i intensificar les relacions entre la Universitat de València i l'Ajuntament de València per a la vigilància i transformació del model econòmic en el marc de ciutat considerant la diversitat dels seus agents econòmics i socials i sota el prisma de governança, innovació, sostenibilitat –econòmica, social i ambiental-, competitivitat, benestar humà i globalització.

A més, la Càtedra MESVAL pretén ser plataforma de diàleg entre la ciutat i el seu entorn econòmic, social, cultural i tecnològic des d'un enfocament interdisciplinari. En aquest sentit, aquesta Càtedra busca constituir-se com a agent estratègic de la ciutat en la reflexió conjunta de maneres de pensar i de construir un model econòmic de desenvolupament de ciutat.

Cartell

 
Organitza:

Càtedra Model Econòmic Sostenible de València i el seu entorn

.

 

Contacta: catedramesval@uv.es

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies