Dibuixar la ciència
Dibuixar la ciència. Taula redona sobre il·lustració científica

Dibuixar la ciència ha sigut una eina àmpliament utilitzada al llarg de la història. Indispensable, per exemple, per registrar totes les espècies desconegudes i comprendre la seua anatomia i comportament. Ha format part de les expedicions botàniques, en guies de viatge, en representacions de tota classe. I la llista de persones que han utilitzat la il·lustració científica per fer la ciència més comprensible és ben llarga, però tots amb la responsabilitat comuna de sintetitzar i representar informació científica amb rigor i claredat.

La forma de treballar de cada professional és diferent, com ho és l’apropament a les diferents disciplines científiques. Per això, en el marc de la celebració del curs Il·lustrant la ciència 7 que té lloc al nostre Jardí i de l’obertura al públic de l’exposició Illustraciència 6 a l’Estufa Freda, tindrà lloc la taula redona Dibuixar la ciència. Taula redona sobre il·lustració científica. Una cita, oberta a tot el públic, en què professionals de la il·lustració científica i de la ciència dialogaran sobre els seus projectes i experiències per reflexionar també sobre la situació actual del sector, oportunitats i reptes.

La taula redona comptarà amb la participació de Hugo Salais, Esperanza Jiménez, Joaquín Baixeras,  Clara Cerviño i Miquel Baidal, com a moderador, i ha estat organitzada per Illustraciència i el Jardí Botànic de la Universitat de València.

Entrada lliure, aforament limitat. Cal inscripció prèvia (gratuïta) mitjançant el formulari disponible en aquesta pàgina web: http://links.uv.es/0hyaXvW

 

Data 28 de juny de 2019 d' 11:00 a 12:30. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Estufa Freda. Jardí Botànic de la Universitat de València

 
Organitza

Jardí Botànic UV i Illustraciència..

www.jardibotanic.org

 

Contacta cicbotanic@uv.es

 
Més informació