Exposició 'El Jardín Secreto'
Exposició 'El Jardín Secreto'

Al Botànic estrenem aquest estiu la mostra 'El Jardín Secreto', un projecte artístic musical en què l'autora, Lucía Antonini, s’inspirà en les plantes, que la portaren a composar les cançons del seu disc, dissenyar un personatge i gravar un videoclip al Jardí Botànic de la Universitat de València.

A l'exposició es mostra com pot evolucionar un procés creatiu que naix d’una idea que pot tenir la forma tan menuda com un pètal o tan gran com un penya-segat. En aquest cas, pel cap d'Antonini han passat llacs, arbres, Boston, la tribu dels Mursi, Rousseau, roses, Frida Kahlo, la dansa i els Jardins Botànics. Sembla una mescla impossible, però tot forma part del seu paisatge interior, el qual explora i ens convida a sumar-nos a l’experiència per a descobrir el nostre.

En aquesta exposició podrem gaudir del videoclip que Lucía Antonini desenvolupà al Jardí Botànic, dels dibuixos que serviren per a la preproducció del vídeo, de les lletres d’algunes cançons que formen part del seu disc, de les fotografies que l’il·lustren i que recreen un personatge inventat en l’Arnold Arborètum de Boston, i d’un racó per representar tots els elements vegetals que inspiraren la creació del projecte.

Per a la inauguració, que tindrà lloc el dijous 12 de juliol, a les 21 h, Antonini oferirà un concert acompanyada de violí i violoncel, en el Jardí i a l’aire lliure, envoltada de la vegetació que en certa manera fou l’inici i que ara tanca un cicle, compartint-ho amb tot el públic que vulga assistir.

 

Període de l'esdevenimentDe 12 de juliol de 2018 a 9 de setembre de 2018. Tots els dies de 10:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Sala Hort de Tramoieres. Jardí Botànic UV. C/ Quart, 80

 
Organitza

Jardí Botànic de la Universitat de València.

www.jardibotanic.org

 

Contacta cicbotanic@uv.es

 
Més informació