• Agenda mòbil UV

Les Festes Tradicionals del Territori Valencia - Buñol

Vista del Castell
Període de l'esdeveniment:
  • De 1 de desembre de 2017 a 29 de desembre de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 19:00 a 20:00.
  • De 1 de desembre de 2017 a 29 de desembre de 2017. Divendres de 19:00 a 21:00.
  • De 1 de desembre de 2017 a 29 de desembre de 2017. Dissabte i diumenge de 11:00 a 14:00.
 

Lloc de realització: Sala del Oscurico, Castell de Buñol, carrer del castell, s/n. Buñol

 
Descripció:

L’exposició “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes el patrimoni festiu del qual gaudeix la societat valenciana. Aquesta iniciativa naix del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, i està patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

A través dels 35 plafons que componen la mostra, confeccionats íntegrament per la unitat de suport al Vicerectorat, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. De nord a sud, totes les comarques són retratades.

 
Organitza:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració de Caixa Popular, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Buñol.

 

Contacta: vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies